UDRUGA PROKULTURA - NOVOSTI

Kuća jezika i kulture je jedan od projekata koji proizlazi iz Udruge Prokultura - opservatorij kulturnih politika, kojim Udruga širi svoje djelovanje na Omiš. Cilj projekta je istraživanje učinka kulture i obrazovanja u razvoju grada Omiša i općina u njegovu okruženju. Projekt podrazumijeva radionice upoznavanja jezika i kulture uz popratne izložbe, koncerte i predavanja, te radionice strateškog planiranja i funkcioniranja kulturnih i obrazovnih politika. Konkretnije, projekt podrazumijeva radionice učenja stranih jezika za djecu i odrasle, likovne radionice, glazbene radionice, radionice fotografije, postavljanje izložbi, organiziranje klasičnih i modernih koncerata, itd. Projekt se odnosi na sve generacije lokalne zajednice i šire te obuhvaća kulturni, turistički i obrazovni aspekt razvoja lokalne zajednice.

Kuća jezika i kulture zasjala je večeras izvana i iznutra. Radionice talijanskog i njemačkog su održane, a sutra nastavljamo sa francuskim, engleskim i španjolskim!!!

Uskoro ćete moći pronaći više informacija na našoj web stranici (trenutno u doradi). Kroz idući mjesec web site će biti gotov i u funkciji.

Novosti

Koncert UMAS za nas!

Nedjelja, 29 Siječnja 2017.

Koncert UMAS za nas! povodom 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, u sklopu ciklusa Umjetnost bez granica, održat će se nedjelju, 29. siječnja u 11 sati u Galeriji Meštrović.

Novosti

Galerija Onaion i Kuća jezika i kulture Omiš pridružili su se Noći muzeja 2017. godine izložbom fotografije „Pariz okom Ive Pervana“, nacionalnim skupom profesora francuskog jezika pod naslovom „Chanson, c'est la classe/ Šansona, to je zakon“ i nastupom Prijatelja šansone- Split.

TOP